Explode -
Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

BT Mega Amino 3200 100t

Šifra proizvoda: 3332
1.090,00 rsd

Mega amino 3200 je amino kiselina 100% farmaceutske čistoće, a dobijena od lactalbumina i calcium caseinata. Nakon uzimanja i neposredno nakon apsorbcije amino kiselina dospeva u krvotok, i pomaže u kontinuiranom održavanju pozitivne ravnoteža nitrogena, sprečava stvaranje procesa katabolizma, pospešuje anabolični rast mišića i smanjuje prisutnost masti u telu. Uljudskom organizmu amino kiseline nisu samo element muskulature nego i sastavni deo ravnih mišićnih tkiva (npr. mišić srca). Studije su dokazale da nedosatak amino kiselina tokom povećanja fizičkog opterećenja dovodi do razgradnje mišića da bi se na ovaj način pokrile potrebe mišića za energijom. Daljnja bitna uloga amino kiselina je da potpomažu razgradnju masti u ćelijama,pospešuju rad hipofize i time podstiče lučenje hormona rasta.
Mega amino 3200 se izuzeto brzo apsorbuju u organizmu, te lako dospeva u krvotok a time pospešuje stvaranje hormona i enzima.

UPOTREBA : Telesnoj težini odgovarajuća doza, dnevno dva puta.Do 50kg 2 tablete,DP 100kg 3 tablete,Preko 100kg 4 tablete.