Explode -
Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

DYM Tecne Super Amino 23.000 0,5l

Šifra proizvoda: 12
1.700,00 rsd

Brza i laka apsorpcija uz tečne amino kiseline!

Bez šećera i ugljenih hidrata!

Ovo je jedan od najkvalitetnijih i najefikasnijih aminokiselinskih izvora- dobijen od najfinije mešavine izolata proteina iz surutke i hidrolizata želatina.

Ova najčešća mešavina kod tečnih aminokiselinskih proizvoda je odličan izvor esencijalnih i ne-esencijalnih amino kiselina uključujući i ,mozda, najznačajnije razgranate lance amino kiselina (BCAA).

Amino kiseline su gradivni blokovi mišića i značajne su kod kreiranja i održavanja pozitivnog balansa nitrogena, koji je važan za rast novih mišića one takođe igraju ključnu ulogu u prevenciji razgradnje mišićnih proteina jer pomažu rekonstrukciju mišićnog tkiva posle ozbiljnih vežbi.
 
 Ovaj komplex je napravljen tako da bude jedan od najjačih aminokiselinskih proizvoda na tržištu. Sa čak 23.000 mg visoko kvalitetnih, slobodnih, esencijalnih i ne-esencijalnih amino kiselina po obroku i one će vam sigurno pomoći da ostvarite vaše ciljeve.

Ovaj proizvod u tečnom obliku potpuno iskorištava Hidro-Amino vezu. Hidro-Amino veza omogućava amino kiselinama da budu apsorbovane odmah nakon njihove hidrolizacije, a to znači da se one brzo i lako absorbuju u našem telu.
 
Dymatize-ove tecne amino ne sadrže šećer, a ni ugljene hidrate. Ovaj proizvod je napravljen od najkvalitetnijih i najefektnijih aminokiselinskih izvora na svetu .

Preporučena upotreba: Kao dijetetski dodatak uzeti po 1 supenu kašiku tri puta dnevno.
Radi postizanja maksimalnih rezultata, uzimati ih između obroka, odmah nakon treninga,
ili pre spavanja, ili dozu preporučenu od strane lekara ili nutricioniste.
Napomena: Čuvati van domašaja dece.