Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

DYM Super Amino 6000 345tab.

Šifra proizvoda: 4101
3.050,00 rsd

SUPER AMINO 6000

Amino kiseline

Više puta do sada smo govorili o aminokiselinama i njihovoj korisnosti u upotrebi kao fitnes i bodi-bilding suplementa. Redovno korišćenje amino-suplemenata u sportskoj ishrani doprinosi održavanju pozitivnog azotnog bilansa što je osnovni preduslov kada želimo da povećamo ili sačuvamo čistu mšićnu masu. Međutim, postoje još neki korisni efekti aminokiselina, koji su značajni za sportiste:

# oporavak mišića pa samim tim i rast

# bolje raspoloženje, koncentracija i kvalitetniji san

# bolje funkcionisanje imunog sistema i bolje zdravlje generalno

# kvalitetnije varenje hrane

SUPER AMINO 6000 su aminokiseline koje su dobijene mešavinom iz whey proteinskog koncentrata i izolata i sadrže i aminokiseline u slobodnoj formi. Jedna doza od 3 kaplete obezbeđuje 6.000mg najčistijih aminokiselina. Ova sjajna kombinacija ima i produženo dejstvo radi pojačavanja efekta. SUPER AMINO 6000 su koncipirane tako da budu među najačiima na tržištu.

Koristite aminokiseline ujutro na prazan stomak, između obroka i obavezno nakon treninga. To je optimum, naravno da možete povećati i dozu i broj uzimanja tokom dana, jer su aminokiselineporeklom od surutke i ne možete imati neželjenih efekata, čak i kad duplirate preporučenu dnevnu dozu SUPER AMINO 4800.

Evo i jednog saveta za kupce California Fitness Sport-a: aminokiseline koje koristite nakon treninga uzmite sa ugljenim hidratima i time nadoknadite i glikogen i aminokiseline u mišićima odmah posle treninga, odnosno kada su najpotrebnije. Ugljeni hidrati će izazvati lučenje insulina koji će ih zajedno sa aminokiselinama bukvalno ugurati u mišiće!