Explode -
Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode - Savetovanja
Explode -

Prijavljivanje

SCI Isotec 1000g

Šifra proizvoda: 60
1.800,00 rsd

Voda je osnovna materija preko koje se vrši razmena materija u našem organizmu, posredstvom nje mišići i mozak dobijaju hranu i lišavaju se otpadnih materija.

Sa druge strane, voda služi i za termoregulaciju, tako što isparava sa površine kože i snižava temperaturu tela. Ovo su osnovni razlozi iz kojih je toku fizičkih napora veoma je važno obezbediti adekvatan unos tečnosti.
Međutim, u toku treninga javlja se i potreba obnove energetskih rezervi koje se tada ubrzano troše. Ako se one iscrpe, tada telo mora da pređe na druge izvore energije, a to znači da započne sa razgradnjom mišića u energetske svrhe. Na taj način postižu se upravo suprotni efekti od željenih, pa telo intezivno gubi na mišićnoj masi umesto da stimuliše mišićni rast.
Isotec predstavlja rešenje oba problema. To je izotonični preparat koncipiran da održi visok energetski nivo tokom intezivnih napora i organizmu nadoknadi vitalne supstance. On sadrži koktel prostih i složenih uglljenih hidrata u cilju brzog ali postojanog priliva energije. Njegovom upotrebom izbećićete pad snage i motivacije, što će Vaš trening podići na viši nivo.

Preporučena upotreba: Izmešati 1 porciju sa pola litre hladne vode. Koristiti u toku treninga da nadoknadite energiju, tečnost i elektrolite.
Konzumirati
1. tokom treninga
2. neposredno nakon treninga
3. oko 30-60 min pre treninga