Explode -
Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

Syn Omega 3 180kap.

Šifra proizvoda: 2305
1.950,00 rsd

Omega 3 masne kiseline su poli nesaturisane masne kiseline koje se uglavnom nalaze u ribljem ulju. Iako mnogi zanemaruju važnost ovog suplementa, Omega 3 je osnovni suplement za sve koji se bave sportom.

Omega 3 masne kiseline doprinose boljem zdravlju, povećavaju fizičke performanse i moćno su oružje u borbi sa kilogramima.

1) Doprinos zdravlju

Omega 3 doprinose zdravlju višestruko kao što je zaštita zuba, prevencija i lečenje depresije, saniranje opekotina od sunca… Ali glavni doprinosi su sledeći:

Anti-aging efekat

Omega 3 masne kiseline usporavaju proces starenja na molekularnom nivou. Što više Omega 3 masnih kiselina imate u krvotoku vaše ćelije će sporije stariti.

Dobar holesterol i zdravo srce

Omega 3 masne kiseline smanjuju loš holesterol (LDL) i povećavaju dobar holesterol (HDL) što je važno u prevenciji oboljenja vaskularnog sistema i srca. Takođe, Omega 3 masne kiseline smanjuju koncentraciju triglicerida u krvotoku i tako snižavaju krvni pritisak što opet ima pozitivan uticaj na zdravlje srca.

Anti-upaljenski efekat

Veliki broj studija su ukazale na anti-upaljenski efekat Omega 3 kiselina što ukazuje na važnost Omega 3 masnih kiselina kao deo vaše ishrane.

2) Omega 3 i fizičke performanse

Omega 3 masne kiseline imaju anti-katabolički efekat. Sportisti koji uzimaju Omega 3 kiseline imaju brži opravak.

Ukoliko kombinujete Omega 3 masne kiseline sa proteinima efekat će biti mnogo bolja ugradnja proteina u mišiće!

3) Omega 3 i kontrola težine

Omega 3 masne kiseline imaju više dokazanih doprinosa u procesu kontrole telesne mase. Korišćenje Omega 3 masnih kiselina povećava sagorevanje masnog tkiva i pomaže u izgradnji čiste mišićne mase.