Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode - Savetovanja
Explode -

Prijavljivanje

SCI G-Bomb 500g

Šifra proizvoda: 00
3.550,00 rsd

L-Glutamin je aminokiselina, koja se nalazi u mlečnim proizvodima, mesu, ribi, pasulju i živinskom mesu.

Glutamin je veoma važna aminokiselina za izgradnju i rast mišićne mase, redukuje nivo kortizola i pospešuje rast ćelija. Pored toga, glutamin može podići nivo hormona rasta do 400% i stabilizovati nivo šećera u krvi. Istraživanja pokazuju da nakon napornog treninga, nivo glutamina u telu opada čak do 50%.
Nedostatak glutaminskih suplemenata je što obično sadrže L-Glutamin samo u slobodnom obliku, koji je veoma nestabilan i nije namenjen za direktnu ugradnju u mišićne ćelije.

Da bi rešili ovaj problem, G-BOMB je baziran na multi-vektor poboljšanoj glutaminskoj matrici koja sadrži četiri oblika glutamina, koji su stabilni i visoko bioraspoloživi. Ovi oblici glutamina imaju različite farmakokinetičke osobine i kao takvi su sposobni da hrane mišićne ćelije.

Preporučena upotreba: Pomešati 1 porciju (14g preparata) sa 300-400ml vode. Popiti jednu porciju 30 minuta pre treninga i jednu porciju odmah nakon treninga. Može se koristiti nekoliko puta dnevno između obroka za kontrolisan unos šećera tokom dijete.