Explode -
Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode - Savetovanja

Prijavljivanje

MTECH CELL-TECH PERF. SER. ORANGE 2,7kg

Šifra proizvoda: 610
7.650,00 rsd

CELL-TECH Performans serija je kreatinska formula nastala kao rezultat višegodišnjeg istraživanja i više od 30 kliničkih studija. Namenjena je osobama koje teže dobijaju na masi i snazi.

Svaka doza, dve merice, CELL-TECHa isporučuje 7 grama HPLC kreatin monohidrata i 3 grama HCL kreatina. Istraživanja su pokazala da su osobe koje su koristile CELL-TECH napredovale u masi za 1,5kg u prvih 7 dana.

Druga studija je pokazala da je tokom korišćenja CELL-TECHa primećen značajan prirast snage i učinak na benču i leg presu.

Sastojak zadužen za brzu apsorpciju kreatina i glukoze u ćelije mišinog tkiva je Alfa lipoinska kiselina, ALA. Svaka doza CELL-TECHa sadrži 200mg ALA.

CELL-TECH isporučuje više-faznu kombinaciju ugljenih hidrata koja uzrokuje visok nivo insulina u krvi. Ovakav udarac insulina pomaže transport kreatina i ostalih nutritijenata u mišiće obnavljajući nive glikogena i olakšavajući fazu intenzivne mišićne ekspanzije.

Još jedna prednost CELL-TECHa je što ne ugrožava receptore. Zahvaljujući tome sportisti mogu u kontinuitetu da koriste kreatine za razliku od drugih preparata gde se preporučuju faze odmora.

U okviru sastojaka za izgradnju mišićne mase, najvažniji sastojak CELL-TECHa su amino kiseline razgranatog lanca, BCAA, L-leucin, L-valin i L-izoleucin u odnosu 2:1:1BCAA su amino kiseline slobodne forme koje karakteriše ubrzano varenje i apsorpcija u krvotok. CELL-TECHtakođe sadrži amino kiseline Taurin i Alanin, koje su jedne od najzastupljenijih amino kiselina u mišićnom tkivu i zadužene za rast ćelije.

Sve proizvode Performans serije odlikuju sastojci farmaceutske čistoće, u dozama kao što je deklarisano,  tako da tačno znate šta dobijate za svoj novac.