Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode - Savetovanja
Explode -

Prijavljivanje

ULT Creatine Monohydrate 1kg

Šifra proizvoda: 434
0,00 rsd

Kreatin monohidrat platinium series. Ultimate Nutrition Crea Pure – platinum serija spada u grupu najčistijih i najkavalitetnijih mikronizovanih kreatin monohidrata na svetu. Za njegovu proizvodnju korišćena je najnovija tehnologija koja daje najčistiju supstancu oslobođenu od svih toksina koji nastaju prilikom proizvodnje kreatina što je rezultat najvećeg kvaliteta koji je danas dostupan na svetskom tržištu. Ova tehnologija perevazilazi sve standarde koji danas postoje na svetu a tiču se čistoće i kvaliteta supstanci. Kreatin je verovatno najpoznatiji preparat na tržištu sportskih suplemenata. Sportisti ga veoma cene jer brzo i snažno deluje na snagu, mišićnu masu, eksplozivnost. Kreatin se koristi u svim sportovima. Sportisti koji ga koriste teže se zamaraju i mnogo brže oporavljaju od fizičkih aktivnosti i napornih treninga. Kreatin monohidrat se apsorbuje kroz digestivni trakt u krv odakle se po prirodnom porcesu preuzima od strane mišića. Kad stigne u mišić - spreman je da dopunjava Adenozin Tri Fosfat (ATP) osnovni mišićni izvor energije. Ultimate Nutrition - Creapure spada u grupu mikronizovanih kreatina što znači da ima maksimalnu apsorpciju u digestivnom traktu t.j. nekoliko puta više od običnog kreatina.

NAPOMENA : Razliku između čistog i nečistog pa čak i toksičnog od visokokvalitetnog kreatina je skoro nemoguće utvrditi ukusom i golim okom. Morate biti oprezni i informisani. Kreatin Ultimate Nutritiona je 100% CREAPURE !

Posle standardne HPLC analize izvršeno dopunsko i maksimalno otklanjanje spornih i potencialno štetnih toksičnih supstanci kao što su: Creatinine (CRN), Dicyandiamide (DCD), Dihydrotriazine (DHT). Ultimate Nutrition je napravio poseban ugovor o saradnji sa SKW Trostberg farmaceutskom kompanijom koja prodaje najčistiji kreatin na svetu “CreaPure micronized”. U kompaniji SKW Trotsberg AG. registacija se vodi pod brojem 2465021. Mnogi vežbači koji imaju dugogodišnji staž tvrde da je kreatin od Ultimate Nutrition-a najbolji kreatin na našem tržištu. SASTAV PO SERVIRANJU (5g) : Kreatin monohidrat 5g

UPOTREBA : Prvih 5 dana 4 dozirne merice (4 x5 g) na prazan stomak a kasnije 2 dozirne merice (ujutru i posle treninga). Za bolji efekat kreatin mešati sa dekstrozom.