Explode -
Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

GA Super Pump MAX 640g

Šifra proizvoda: 09
0,00 rsd

Šta je to sto dobijate upotrebom SuperPump MAX-a?

- Povećanje kapacitet izdržljivosti

- Borba protiv bolova i zamora u mišićima

- Povećanje nivoa azot oksida i vazodilataciju

Koji ste Vi tip sportiste? To je pitanje koje treba sebi da postavite pre nego što odlučite da koristite pretrenažni preparat. I šta je to što želite od tog preparata. Da li želite da postanete snažniji ili da nabacite veće kilaže u teretani? Da li želite da se vidite u ogledalu i da vidite masivno, vitko i vaskularno telo koje ste oduvek želeli? Da li želite da uđete u ring i da rasturite protivnika? Kakav bi vi bili sportista kad vaš cilj ne bi bio da maksimalno poboljšate svoj potencijal? Imamo osećaj da znate o čemu pričamo. To je razlog zašto ste poklonili poverenje u ime proizvoda sa više od pola decenije priznanja i kliničkih studija. Preparat pre treninga koji pravom sportisti poput vas obezbeđuje najnoviji i najnapredniji spektrar sastojaka, originalni SuperPump250® je verovatno omiljeni pretrenažni preparat ikad. Međutim, istražvanja napreduju i Rich Gaspari-jeva posvećenost tome da napravi apsolutno najbolji proizvod je nepokolebljiva, zbog čega je najbolji postao još bolji sa stvaranjem SuperPumpTM MAX.

Gaspari Nutrition se ne oslanja na prenatrpane formule i jeftine stimulanse, vešto izgrađene da tvrde da sadrže visoke koncentracije efikasnih sastojaka kako bi osvojili vašu podršku. Ostali ne rade nista sem sto ćete se “naduvati” i to je to. Mi se oslanjamo na sastojke koji su podržani od strane kliničkih istraživanja i zaista ih koristimo u dozama koje su potvrđene od strane istraživanja. Da bi isli korak dalje, Gaspari sponzoriše klinička istraživanja svojih gotovih proizvoda da bi dokazali da ne samo da su sigurni i efektivni već i bez premca u smislu davanja rezultata koje očekujete kada potrošite vaš teško zarađeni novac na preparat. Dakle pitanje je: Koji ste Vi tip sportiste? Da li želite kvalitetan pretrenažni preparat koji će Vam pomoći da postanete veliki, jači.... Ili ćete se prodati jeftinim pretrenažnim preparatima koji vam daju nista više nego stimulativno dizanje, naglo spuštanje i potencijalno izazvati kontraproduktivne vazokonstrikcije? Sta mislite kako bi pravi sportista odgovorio na ovo pitanje? Pravi sportisti treniraju sa MAX-om. A vi?

Najčešća postavljena pitanja:

Šta Gaspari Nutrition misli kad vam postavi pitanje kakav ste sportista?

Budimo iskreni, idete u teretanu da bi izgledali najbolje i da dovedete sebe do maksimuma. Nažalost neke firme su obrukale pretrenažne preparate na tržištu sa koncentrovanim formulama koja zaista ne podržavaju da izgledate bolje i da budete bolji sportista. To je sve sto možete da očekujete od preparata koje imaju manju dozu od normalnih puni stimulansa. Super Pump Max može da vam pomogne da postanete bolji sportista kakvog ste oduvek želeli da vidite u spostvenom ogledalu, zato mi želimo da se zapitate Kakav sportista ste Vi?

Neki proizvodi reklamiraju da su "koncentrisani" i da ne treba velika formula da bi uradila posao za sportistu. Zašto i vi ne delite ovo razmišljanje?

Mi želimo da vam obezbedimo najbolje i damo sastojke u dozama koje stvarno povećavaju performanse, vašu snagu, i povećavaju čistu mišićnu masu koja je zasnovana na naučnim podacima. Ove koncentrisane formule sadrže veliku količinu stimulansa sa sastojcima ispod količinske doze kao što su beta alanin i arginin alfa ketoglutarat (AAKG). Kao na primer Beta Alanin je klinički dokazan da radi na 3.2 grama dnevno i treba da se koristi vise puta dnevno. Zato smo ga uključili u Anavite sa klinicki potvđenom dozom a ne ispod doze u našem pretrenažnom preparatu koji se uzima samo na dan treninga. AAKG mora se koristi 12 grama dnevno da bi imao efekta i dokazano je da 4 g ne radi nista. Druge firme koriste sastojke poput ovih u "koncentrisanim" formulama i debelo ispod doze dok tvrdnje koje su zansovane na istraživanju se ni ne primenjuju na njihove formule. Ovo je očigledna varka i oni se hvataju za nesumnjičave kupce. Matematika se jednostavno ne poklapa, zato nedozvolite biti prevareni. Gaspari koristi korišćene klinički potvrđene doze citrulina, kreatina, karnitina tertrata, leucina itd, kako bi se završio posao, morate koristiti ispravne doze koje često ne mogu stati u veliku kašičicu ili u 5-6 grama doza u popularnim koncentartima.

Zašto koristite toliko vitamina i minerala u formuli?

Određeni minerali služe kao elektroliti koji pomažu telu da održi pravilno funkcionisanje i hidrataciju dok trenirate. Sastojci kao magnezijum, kalcijum, kalijum i natrijum su od presudnog značaja za ovaj proces. Koristimo najbolje forme nekih B-vitamina kao što su metilkobalamin (B12), inisol heksanikotinat (B3), i peridoksal 5-fosfat (B6) da se obezbedi pravilna apsorbcija. Ovi B vitamini su od ključnog značaja za energetski metabolizam, sintezu novih ćelija, kao što su crvena krvna zrnca koja nose kiseonik u mišiće, i popravku ostećenih ćelija za podršku oporavka. Ne postoji ništa gore nego da vam se grce mišići ili da dehidrirate? Vi zelite poboljšati oporavak, zar ne? Nećete videti ove sastojke u popularnim "koncentratima" zato što su skupi. Kako su mogli zaboraviti na elektrolite? Nemojte prodavati sebe za pretrenažne preparate koje štede na ovim ključnim faktorima koji su vam potrebni dok trenirate i koji će vam osigurati da budete najbolji sportista na terenu, u teretani, u ringu.

UPOTREBA: : Kao dodatak ishrani uzimati 1-3 dozirne merice na prazan stomak 15-30 minuta treninga u 250 ml vode.Kolicinu vode povecavati ili smaniti radi regulisanja ukusa napitka.Preporucujemo da prvih par treninga koristite jednu dozirnu mericu , radi provere tolerancije na ovaj proizvod. Ovaj prozivod se koristi samo danima kada vezbate.