Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

LAB Super Charge 800g

Šifra proizvoda: 93
5.350,00 rsd

Snažan eksplozivni mix napitak za pre treninga !

Dovoljna je jedna doza i već posle 15 minuta osetiće te naboj snage, energije i koncentraciju na trening kakvu niste nikad ranije osetili. Već posle prvog korišćenja će te biti sigurni da ovaj preparat zaista deluje! 15 minuta nakon uzimanja Super Charge obezbeđuje maksimalan mentalni fokus u kombinaciji sa nadljudskom snagom i mišićnom pumpom.

Super Charge snabdeva mišiće preciznom količinom ključnih sastojaka za povećanje volumizacije ćelija, mišićne pumpe i ubrzanje oporavka. Ovaj preparat se sastoji iz trofaznog transportnog sistema: energija i pumpa, snaga i izdržljivost i oporavak nakon treninga.

Kompleks za energiju i pumpu sastoji se od metilksantina (prirodna komponenta za povećanje energije i mentalnog fokusa), azotnog malata (visokokvalitetan oblik arginina dizajniran da pospešuje cirkulaciju i krvotok, povećava transport hranljivih sastojaka u mišićne ćelije i potpomaže pumpu), taurina (moćan ćelijski volumizator koji pomaže slanje nervnih impulsa u mišićne ćelije), N-acetil-L-glutamina NAG (visokokvalitetan oblik glutamina koji povećava obim mišića, rezerve glikogena u mišićima i proizvodnju hormona rasta).

Kompleks za snagu i izdržljivost sastoji se od dikreatin malata 2CM (jedinjenje kreatina i jabučne kiseline za povećanje sinteze ATP-a i snažne mišićne kontrakcije, ne uzrokuje stomačne tegobe i nadutost), guanidinopropionska kiselina (mišićni volumizator povećava izdržljivost tokom treninga za veći intenzitet i duže performanse), glikocijamin (povećava proizvodnju kreatina u organizmu i podstiče insulinsku osetljivost u cilju povećanja apsorpcije hranljivih materija u mišićne ćelije), anhidrovani betain (metabolit holina koji deluje sinergijski sa glikocijaminom u cilju povećanja sinteze kreatina).

Kompleks za oporavak dizajniran za podsticanje prirodne produkcije testosterona i smanjenje dužine oporavka. .

UPOTREBA: Za lakše treninge pomešati jednu dozirnu mericu (14g) u 2dl vode na prazan stomak, za teže treninge pojacati  dozu Super Charge-a.