Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode - Savetovanja
Explode -

Prijavljivanje

SYN Nectar 908g

Šifra proizvoda: 10008
4.450,00 rsd

- Meša se momentalno

- Nula hidrata, nula masti

- Promina Whey isolat

- Osvežavajući voćni i ukusi čaja

- Bez laktoze i glutena

Dobrodošli u kritički prihvaćen svet Nektara™! Dani nisko kvalitetnih whey proteina su prošli. Dani bezukusnih proteinskih napitaka koji obećavaju puno, a daju malo su prošli. Nektar™ jednom zauvek pomera granice kombinujući Promina™, najkvalitetniji whey protein izolat ikada napravljen, sa voćnim ukusom zbog kojeg nećete nikad probati ni jedan drugi whey proteinski napitak.

Ako volite osvežavajući ukus voćnih napitaka, obožavaćete Nektar™! Sa svojim osvežavajućim voćnim ukusima, Nektar™ je pravi proteinski napitak koji ćete želeti da pijete svaki dan. Bez obzira da li se odlučite za Apple Ecstasy, Caribbean Cooler, Crystal Sky, Fuzzy Navel, Lemon Tea, Pink Grapefruit, Roadside Lemonade, Strawberry Kiwi ili Twisted Cherry, Nektar™ će vas terati da se vraćate po još.

Šta još? Uradili smo nešto stvarno neverovatno pravljenjem Nektara™ tako ukusnog da poželite da ga pojedete odmah iz pakovanja. Zamislite osećaj da stavite proteinski prah u usta, a on ima ukus bombone. Zamislite još da ovakav protein ima NULA ugljenih hidrata i NULA masti. Možete da prestanete da zamišljate! Predstavljamo vam Nektar™!

ČINJENICE

1. Šta je Nektar™?

Nektar™ je whey protein izolat u prahu koji ima ukus i teksturu kao osvežavajući voćni sok.

2. Zašto samo whey protein izolat?

Iako je skuplji od koncentrata, izolat proteina sadrži minimum 90% proteina i nema ni ugljenih hidrata ni masti. Oni se smatraju luksuznim proteinom i imaju prefinjen ukus i boju. Promina™ je jedini proteinski brend korišćen u Nektaru™ upravo zbog svog superiornog neutralnog ukusa, rastvorljivosti i osećaja koji stvara u ustima.

3. Kako je moguće da je Nektar™ čist protein bez šećera … kada je tako sladak i ukusan?

Kao prvo, Nektar™ sadrži najčistiji whey protein ikada napravljen. Snežno bele boje je bez zakasnelih ukusa koji su karakteristični za većinu whey proteina. Drugo, ukusi su dizajnirani tako da Nektar™ nema nikakav dodatni ili naknadni ukus. Samo je ukus svežeg voća ono što osećate. Sladak ukus dolazi od precizne mešavine dva veoma intenzivna, veštačka zaslađivača.

4. Sa koliko vode bi trebalo pomešati Nektar™?

Ovo zavisi od toga kakav ukus preferirate. Nektar™ ima odličan ukus kada se jedna merica pomeša sa 8-16 unci (prim.prev. oko 250-500 ml). Savetujemo da probate prvo sa 8 unci vode. Ako vam je ukus suviše jak, razredite napitak sa odgovarajućom količinom vode.

5. Da li se Nektar™ može konzumirati na neki drugi način?

Da! Nektar™ se može jesti kao slatkiš pravo iz pakovanja. Takođe ga možete pomešati sa voćem, voćnim sokom ili ledom, da dobijete nove, uzbudljive ukuse.