Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode - Savetovanja
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

AM Carbo Jet Gain 1kg

Šifra proizvoda: 2322
1.500,00 rsd
CarboJet™ Gain je specijalno dizajniran ugljenohidratni i proteinski preparat sa visokovrednom Amixovom mešavinom proteina i patentiranom ugljenohidratnom Amix™ CarboJet™ mešavinom.  Proteinska mešavina se sastoji od CFM® Whey proteinskog isolata, ultrafiltriranog whey proteinskog koncentrata, nemasnog proteina junetine i surutke (aminokiseline ekstrahovane iz junećeg proteina).
 
Amix™ CarboJet™ matrix se sastoji od Vitargo®( ugljeni hidrati visoke molekularne težine), Palatinose® (ugljeni hidrati niskog glikemijskog indeksa za kontinuiranu dopremu energije) i visokokvalitetni  maltodekstrin, fruktoza i dekstroza.
 
CarboJet™ Gain je pravi gainer za masu i snagu specijalno dizajniran za dizače tegova, power liftere, bodi bildere u fazi mase i s druge strane za sportiste koji teže povećanju izdržljivosti i snage bez obzira na to kojim se sportom bave.
 
CarboJet™ Gain je veoma pogodan za ljude koji su visoko aktivni, kojima trebaju sve prednosti proteinskih mešavina ali i kompleksnih ugljenih hidrata. Kalorije iz ovog preparata potiču od proteina surutke i ugljenih hidrata niskog glikemijskog indeksa, koji hrane mišiće i pomažu sintezu glikogena u mišićima.
 
CarboJet™ Gain  je ultimativni preparat koji će vam pomoći da dobijete na kvalitetnoj mišićnoj masi, povećate snagu i opšte sportsko postignuće.
 
CarboJet™ Gain prednosti:
 
# suplement i za pre i za posle treninga
 
# lako svarljivi ugljeni hidrati i proteini
 
# sadrži CFM® Whey protein izolat
 
# brzo se priprema
 
# ne sadrži aspartam
 
# sadrži ugljene hidrate niskog glikemijskog indeksa