Explode -
Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode - Savetovanja
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

DYM Mega Mass Gainer 2,9kg

Šifra proizvoda: 4100
0,00 rsd

Dymatize Elite Mega Mass Gainer u sebi sadrži Mega Whey Matrix izolate proteina surutke i hidrolizate proteina surutke koji veoma brzo deluju na mišiće. Uživajte u ukusu dok se vaši mišići nadograđuju sa 53 grama proteina surutke.

Imate li problema sa izgradnjom definicije? Zaboravite na korišćenje „Hard Gainer-a“ sa 1000 proteinskih kalorija. Mega Gainer će vam pomoći da postignete željene rezultate. A dok gradite mišićnu definiciju, zašto ne biste uživali u divnom ukusu?

Jedinstvena Dymatize formula u sebi sadrži savršenu kombinaciju esencijalnih i neesencijalnih aminokiselina i kombinaciju složenih i prostih ugljenih hidrata, koji vam momentalno i neprekidno pružaju energiju koja je potrebna vašim mišićima. Dymatize Elite Mega Mass Gainer sadrži visok nivo aminokiselina razgranatog lanca (BCAA), L-leucina, L-izoleucina i L- valina, koji vam ujedno i čuvaju mišiće i omogućavaju mišićni rast. Proizveden po tehnološkim standardima, testiran u laboratoriji i sportistima omiljen…

Mega Mass Gainer je pokrenuo revoluciju u izgradnji mišićne definicije.

*S obzirom da je ovaj proizvod dijetetski supplement, dodajte 3  jednake merice u 470-600 ml vode ili 700ml mleka te dobro promućkajte. Za maksimalnu izgradnju mase, uzimajte  tri doze Elite Mega Gainer, dnevno. Jednu ujutru, jednu popodne (neposredno posle treninga) i poslednju pred spavanje (20-30 minuta pre spavanja).

 

  •  nov poboljsani ukus
  • 100 % formula proteina surutke
  •  53 grama proteina za izgradnju mišića