Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

SynPro Pure Mass 5kg

Šifra proizvoda: 2301
6.650,00 rsd

Lansiranjem SynPro Pure Mass proizvoda na tržište, SynTech™ je hteo da ponudi lako svarivi gejner, koji se lako muti u minimalnoj količini vode i brzo daje rezultate povećanja mase uz superioran ukus koji vam neće dosaditi.

Tokom razvoja proizvoda, istraživači su pokušavali sa različitim procentima masnoća (10%, 5% i manje od 2%) i zaključili da manji procenat masnoće utiče na lakše varenje proizvoda. Iz tog razloga razvijen je proizvod sa manje od 1% masnoće koji je dodatno obogaćen sa CLA. Takođe, dodata vlakna (frukto-oligosaharidi) podstiču proces varenja

Ugljeni hidrati čine 85% ovog proizvoda, uglavnom maltodekstrin. Složeni ugljeni hidrati utiču na usporavanje metabolizma, omogućavaju dugotrajan priliv energije i održavaju nivo šećerau krvi balansiranim.

SynPro Pure Mass sadrži skoro 25% proteina u okviru specijano dizajnirane mešavine proteina sa odloženim dejstvom uz dodatak BCAA. Mešavina sadrži ceo spektar amino kiselina i proteina sa različitom brzinom apsorpcije, od brze (BCAA, whey protein hidrolizat, whey protein izolat) preko srednje (proteini iz jaja) do spore apsorpcije (micelarni kazein). Svaka porcija SynPro Pure Mass sadrži najmanje 7grama amino kiselina razgranatog lanca (BCAA).

SynTech™ je u formulu proizvoda dodao i ZMA kompleks jer naporni treninzi utiču na nagli pad nivoa cinka i magnezijuma kod vežbača. Nedostatak ovih minerala utiče na pad nivoa testosterona tj pojavu grčeva, zamora i letargije.

Svakodnevno izlaganje fizičkim naporima povećava potrebe za vitaminom B. Iz tog razloga SynPro Pure Mass sadrži različite tipove B vitamina:

Thiamin (Vitamin B1) učestvuje u metabolizmu ugljenih hidrata. Potrebe zavise od procenta ugljenih hidrata u našoj ishrani. Rastom tog procenta raste i potreba za vitaminom B1.

Riboflavin (Vitamin B2)učestvuje u metabolizmu proteina i potreba za ovim vitaminom je u direktonoj vezi sa potrebama za proteinima. Ukoliko vežbač ima veće potrebe za proteinima ima veće potrebe i za vitaminom B2.

Pirodiksin (VitaminB6) igra ključnu ulogu u metabolizmu proteina u istom odnosu kao i vitamin B2.

Cijanokobalamin (Vitamin B12) igra važnu ulogu u metabolizmu amino kiselina.

Ukusi:vanila,čokolada i jagoda