Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

AM WheyPro Fusion kesice 30g

Šifra proizvoda: 08034
160,00 rsd
Visokokvalitetan protein surutke, WheyPro FUSION,  sa izvanrednom punoćom ukusa, bez aspartama.
 
# izgradnja čiste mišićne mase
 
# održavanje pozitivnog azotnog bilansa
 
# sadrži whey koncentrat i CFM whey izolat
 
# ubrzava oporavak
 
# ubrzava mišićni rast
 
# ne sadrži aspartam
 
WheyPro FUSION sadrži 75% čistog proteina dobijenog filtracijom na niskim temperaturama, kako se dobija kvalitetan WPC whey koncentrat i CMF izolat surutke koji osiguravaju visoku biološku vrednost proteina. Ovakav protein se lako vari i brzo dospeva u krvotok, čime je omogućena adekvatna nadoknada proteina u momentu kada je to najpotrebnije. Takođe, protein surutke obezbeđuje i održavanje pozitivnog azotnog bilansa, što znači da se sprečava razgradnja mišića i stvara osnovni uslov za njihov rast. U prilog navedenom ide visoka koncentracija BCAA i L-glutamina. Aminokiseline čuvaju mišićno tkivo tokom intenzivnog vežbanja a takođe imaju važnu ulogu procesima mišićnog oporavka. Tu se naročito mora pomenuti L-glutamin, koji podržava oporavak mišića, jača imuni sistem, pojačava hidrataciju mišićnih ćelija i podržava produkciju prirodnog( telesnog) hormona rasta.
 
Ovo su dobri razlozi da podržite brz rast i regeneraciju vaših mišića, uživajući u punom i kremastom ukusu Amix™ Whey Pure FUSION proteina.
 
Protein koji je dizajniran, kako za profesionalce tako i za rekreativce i praktično za svakoga ko želi da popravi kvalitet svojih mišića.