Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

BT Ultra Loss Shake u kesici 30g

Šifra proizvoda: 15
150,00 rsd

Visok sadržaj proteina, Vitamini, sagorevači masti, dijetna vlakna sto nam govori da je ovo idealno resenje za zamenu obroka na dijetetskom režimu ishrane.

Ultra Loss sadrži visok sadržaj proteina (50%) što je veoma više u odnosu na druge proizvode za zamenu obroka. Preporučljivo je da Vam ovaj šejk jednom dozom zameni večernji obrok u cilju smanjenja ukupnog kalorijskog unosa, što dovodi do gubitkatežine. Veoma je važno da pazite na ukupan dnevni kalorijski unos u cilju mršavljenja – stoga možete zameniti jedan do dva obroka dnevno Ultra Loss šejkom.

Međutim, u isto vreme organizmu treba da obezbedite sve hranljive materije za normalno funkcionisanje.Visok sadržaj belančevina, ugljeni hidrati iz kvalitetnih izvora, vitamini, dijetetska vlakna i supstance za sagorevanje masti čine ovaj proizvod sveobuhvatnim za zamenu obroka.

Preporučena upotreba: Promešajte sadrzaj kesice (30g) Ultra Loss šejk-a sa 300 ml nemasnog mleka ili vode. Pijte 1-2 šejka dnevno. Najbolje je da jedan šejk popijete neposredno nakon treninga, drugi u zamenu za večeru.