Explode -
Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

DYM Liquid L-Carnitine 473ml

Šifra proizvoda: 795
1.950,00 rsd

Najzdravije moguce sagorevanje masti i povećanje energije uz bolju apsorpciju!!!

Dymatize Vam nudi najpogodniji i najukusniji način da dobijete čist L-Carnitine!

Uz ovaj preparat u tečnom obliku sigurno ćete postići lakšu, bržu i potpuniju apsorpciju L-Carnitine-a a ono što ga razlikuje od konkurentskih je da Dymatize-ov Liquid L-Carnitine sadrži 1100 mg L- Carnitine-a u 15 ml, a to je 34.680 mg l-Carnitine-a po flašici.

Kada je u pitanju rast i razvoj, sagorevanje masti, povećanje energije i poboljšan otpor mišićnom zamoru, po tome je poznata amino kiselina L-Carnitine. Ona je sjajna i pri dijetama pošto može oslabiti osećanja gladi i slabosti. Sagorevač masti - L-Carnitine igra ključnu metaboličku ulogu u stimulisanju gubitka telesne težine jer pomaže da se mast transportuje do mitohondrija gde se sagoreva u energiju.

Izdržljivost i snaga - klinička istraživanja su pokazala da L-Carnitine podržava izvođenje sportskih aktivnosti i izdržljivost sportista tako što podiže energetski nivo organizma.

Kroz veći oslonac na masti radi energije, telo moze da smanjuje zalihe glikogena u mišićima i sve to kombinovano sa redukcijom skupljanja mlečne kiseline u mišićima, može da dodatno odlozi zamor.

Zdravlje srca - raznorazne objavljene studije  pokazuju da je L-Carnitine koristan u povećavanju produktivnosti srca, da poboljšava njegovu funkciju, stimuliše njegovo snabdevanje energijom i poboljšava rad kardio-vaskularnog sistema. Dodatak Vitamina B5 - Dodatak vitamina B5 (Pantotenske kiseline) osigurava L- Carnitin-ovu ulogu u oksidaciji masnih kiselina i ugljenih hidrata radi proizvodnje energije. Takođe učestvuje u sintezi masnih kiselina, holesterola, steroidnih hormona i amino kiselina. Primetan je i njegov efekat na stres. Pogodnosti, kvalitet i vrednosti - Bilo da ga koristite za zdravlje vašeg srca, radi izdržljivosti ili gubitka masti, možete biti sigurni da dobijate kvalitet i prave vrednosti sa L-Carnitine-om od Dymatize-a!

Preporučena upotreba: Dobro promućkati pre svake upotrebe. Kao dijetetski dodatak uzimati jednu kašičicu tečnog L-Karnitina pre treninga ili fizičke aktivnosti ili 1-2 puta dnevno na prazan stomak ili dozu preporučenu od strane lekara ili nutricioniste. Može se mešati sa vodom ili sokom.

Napomena: Zabranjeno za trudnice i dojilje. U slučaju bilo kakvog zdravstvenog problema, pre upotrebe konsultovati lekara ili nutricionistu. Čuvati van domašaja dece.