Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

MP Core Carnitine Liquid 436ml

Šifra proizvoda: 7009
2.200,00 rsd
Carnitine Core™ - tečna formula sa 4 vrste L-karnitina sa ketonima maline!
 
- topljenje telesne masti i ubrzavanje metabolizma
- pojačava termogenezu
- obezbeđuje energiju za rast mišića 
 
Jedinstvena prirodna formula, bez stimulansa, koristi L-karnitin za ubrzavanje metabolizma i pretvara vaše telo u mašinu za sagorevanje masti. Kombinovani sastojci ovog proizvoda deluju sinergijski i dovode do lipolize - transformacije nagomilanih masti u masne ćelije koje se tokom treninga sagorevaju uz oslobađanje velike energije.
 
Dakle, Carnitine Core™ ne sagoreva samo masne naslage, već njegovim dejstvom organizam dobija sjajan izvor energije kada mu je to najpotrebnije. Tako se stvara pozitivan kružni proces - sa ubrzanim metabolizmom sagorevanje masti će biti još efektivnije, a sagorevanjem masnoća oslobađa se energija koja će doprineti povećanju performansi tokom treninga.
 
Superiorni sastojci za vrhunske rezultate!
 
L-karnitin je aminokiselina koja se prirodno javlja u organizmu i ima vitalnu ulogu u metabolizmu masti. Obezbeđuje dobro zdravlje i visok intenzitet energije, pomaže oslobađanju nagomilanih masti, a ove masti svojim sagorevanjem obezbeđuju energiju. L-karnitin je takođe poznat po svojoj osobini da pomaže u trenucima kada je potrebna maksimalna snaga, a pomaže i pri otklanjanju upale mišića.
 
Acetil-L-karnitin je karnitin u obliku estra, koji nastaje metabolizmom lizina i metionina. 
 
L-karnitin-L-tartrat je sve popularniji oblik ove aminokiseline, a ono što ga čini toliko traženim jeste njegova svestranost. LCLT utiče na povećanje čiste mišićne mase i održavanje kompletnog zdravlja organizma.
 
Propionil-L-karnitin je esterifikovan karnitin koji je klinički dokazan kao oblik koji snažno povećava energetske nivoe tokom treninga.
 
Ketoni maline izgledaju kao tanki kristali koji se tope u ustima i sadrže brojne bioaktivne sastojke, koje obezbeđuju energiju, podržavaju zdravlje organizma i korisni su kao podrška termogenezi i oksidaciji telesnih masti.
 
Doziranje i način upotrebe
 
1 supena kašika 1-3 puta dnevno. Pre svakog uzimanja promućkati. Nakon otvaranja držati u frižideru!
Podaci o nutritivnoj vrednosti
Broj doza po pakovanju: 30
Sastav (1 supena kašika, 15 ml)
Carnitine Core mešavina: acetil-L-karnitin, L-karnitin bazni, L-karnitin-L-tartrat, ketoni maline, propionil-L-karnitin 1.000 mg*
*PDU nije utvrđen. `
Ostali sastojci:
voda, prirodne i veštake arome, acesulfam kalijum, sukraloza, beta-karotin (boja), kalijum sorbat, natrijum benzoat, sredstva protiv zgrudvavanja (magnezijum stearat, mikrokristalna celuloza, silicijudioksid).