Explode -
Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

NUT Lipo 6X 120kap.

Šifra proizvoda: 2003
0,00 rsd

LIPO -6X je revolucionarni proizvod koji će “okrenuti naglavačke” svet mršavljenja. Ovaj jedinstveni, višefazni sagorevač masti vam garantuje da ćete se “stesati” više nego što ste mogli i da zamislite u najluđim snovima. Ukoliko pogledamo sastav proizvoda LIPO-6X, shvatićemo zašto je ovaj sagorevač masti nepobitno neosporan “Kralj” svih ozbiljnih sagorevača masti. Pored jedinstvenog višefaznog sistema, LIPO-6X se sastoji od isključivo farmakoloških suptanci, bez biljnih sastojaka. Biljni sastojci, koji se mogu naći u ostalim proizvodima za sagorevanje masti, su infoeriorni i ljudsko telo ih ne može u potpunosti absorbovati. Sa svojim čisto farmakološkim supstancama LIPO-6X Vam omogućava konstantan i predvidiv efekat gubitka težine. To je upravo ono što se nalazi u svakoj dozi proizvoda LIPO-6X.

Preporuka: početi sa dve kapsule dnevno, jedan ujutru jedna poslepodne, prva dva dana. Povećavati dozu za po jednu kapsulu dnevno svaka dva dana do maksimalne količine od četiri kapsule dnevno, dve ujutru dve poslepodne. Za najbolje rezultate uzimati 30 minuta pre obroka. Posle 8 nedelja korišćenja napraviti pauzu nedelju dana. Ne uzimati manje od 6 sati pre spavanja.
Upozorenje: Ne preporučuje se mlađim od 18 godina, trudnicama i dojiljama. Ne uzimati veće količine od preporučene doze!
Pakovanje: 120 kapsula (60 doza)

Jedna doza (dve kapsule) sadrži:
 Synephrine HCL                                         20mg
 Yohimbine HCL                                            3mg
 Sintetički kompleks Akacia Rigidula    100mg
 Dehidrirani kofein                                    200mg
 Sintetički guggulsteron Z&E 1:1              20mg