Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode - Savetovanja
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

AM TribuLyn Max 90kap.

Šifra proizvoda: 08029
2.700,00 rsd
 
Treba vam energije?
Želite li natprosečnu snagu i mišiće?
Želite li izdržljivost preko granice mogućeg?
 
AMIX™ TribuLyn™ je:
 
# potpuno prirodan booster testosterona
 
# pojačava snagu i ubrzava mišićni rast
 
# povećava energiju i popravlja libido
 
# sadrži više od 90% steroidnih saponina
 
# nema nikakvih neželjenih efekata
 
AMIX™ TribuLyn™ vam to može omogućiti.
 
AMIX™ TribuLyn™ je potpuno prirodni preparat sa veoma moćnim ekstraktom biljke Tribulus Terrestis, koja se koristi u drevnim medicinama Indije i Kine već vekovima.
 
Od 1990 Tribuus Terrestis se koristi i od strane olimpijaca, radi povećanja sportskog postignuća, ali i kao pojačivač libida( seksualne energije). Ovakav efekat postižu steroidni saponini, koji se prirodno nalaze u ovoj čudesnoj biljci, tako što povećavaju nivo prirodnog testosterona u telu. Povećanje testosterona dovodi do povećanja snage, mišićne mase, izdržljivosti i podizanja nivoa energije do maksimuma. Tribulus Terrestis takođe dovodi do povećanja seksualne energije. Zbog svih ovih efekata tribulus je jako cenjen od strane bodi bildera i generalno svih sportista, jer im omogućava da postignu maksimalne sportske rezultate.
 
Međutim, nisu svi tribulusi isti a osnovna razlika je u procentu pomenutih saponina, koji sadrže. AMIX™ TribuLyn™ sadrži više od 90% steroidnih saponina, što ga čini najkvalitetnijim proizvodom ovog tipa na našem tržištu!
 
Upotreba: Uzimati 2 kapsule dnevno, pre spavanja sa dovoljno vode.