Explode -
Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode - Savetovanja
Explode -

Prijavljivanje

NAT Take One 60t

Šifra proizvoda: 127
1.340,00 rsd

Ako pažljivo pregledate sastav videcete da je reč o suplementu koji uključuje dodatne vredne esencijalne elemente.

Pomenimo selen (produženje života i vitalnosti), boron (pojačana ishrana mišića i vezivnih tkiva), vanadijum (priliv energije i rast mišićne mase),  brojne ekstrakte lekovitog bilja koji utiču na poboljšanje ukupnog stanja organizma.

Pre svega tu su bogata mešavina bioflavonoida za jačanje imuniteta i mesavina zelenih biljaka za čišćenje organizma od toksina.

Sadržaj svake tablete je tako odmeren, da zadovoljava  dnevne potrebe sportista u zaštiti zdravlja i regulaciji metaboličkih procesa. Posebna pažnja posvećena je oblicima u kojima su elementi prisutni u proizvodu. Svi oni se nalaze u potpuno prirodnim formama koje se lako koriste u telu (helati krebsovog ciklusa) što garantuje veliku iskoristivost unesenih supstanci.

Ovaj preparat preporučujemo svima, a posebno sportistima koji imaju povećan ili smanjen unos hrane i izloženi su intenzivnim psihofizičkim naporima.

Preporučena upotreba: 1 tableta dnevno, sa obrokom.

Napomena: PROIZVOD je bez dodataka konzervanasa, veštačke boje i ukusa, šećera, skroba, soje, glutena, kvasca, pšenice, kukuruza, mleka i jaja.