Explode -
Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

AM Carbo Jet Gain 1kg + AM Mr' Popper's Oatmash 2kg neutral za svega 3.000,oo din

Šifra proizvoda: 905
3.000,00 rsd
CarboJet™ Gain je specijalno dizajniran ugljenohidratni i proteinski preparat sa visokovrednom Amixovom mešavinom proteina i patentiranom ugljenohidratnom Amix™ CarboJet™ mešavinom.  Proteinska mešavina se sastoji od CFM® Whey proteinskog isolata, ultrafiltriranog whey proteinskog koncentrata, nemasnog proteina junetine i surutke (aminokiseline ekstrahovane iz junećeg proteina).
 
Amix™ CarboJet™ matrix se sastoji od Vitargo®( ugljeni hidrati visoke molekularne težine), Palatinose® (ugljeni hidrati niskog glikemijskog indeksa za kontinuiranu dopremu energije) i visokokvalitetni  maltodekstrin, fruktoza i dekstroza.
 
CarboJet™ Gain je pravi gainer za masu i snagu specijalno dizajniran za dizače tegova, power liftere, bodi bildere u fazi mase i s druge strane za sportiste koji teže povećanju izdržljivosti i snage bez obzira na to kojim se sportom bave.
 
CarboJet™ Gain je veoma pogodan za ljude koji su visoko aktivni, kojima trebaju sve prednosti proteinskih mešavina ali i kompleksnih ugljenih hidrata. Kalorije iz ovog preparata potiču od proteina surutke i ugljenih hidrata niskog glikemijskog indeksa, koji hrane mišiće i pomažu sintezu glikogena u mišićima.
 
CarboJet™ Gain  je ultimativni preparat koji će vam pomoći da dobijete na kvalitetnoj mišićnoj masi, povećate snagu i opšte sportsko postignuće.
 
CarboJet™ Gain prednosti:
 
# suplement i za pre i za posle treninga
 
# lako svarljivi ugljeni hidrati i proteini
 
# sadrži CFM® Whey protein izolat
 
# brzo se priprema
 
# ne sadrži aspartam
 
# sadrži ugljene hidrate niskog glikemijskog indeksa
 

 

Mr. Poppers® je specijalna linija proizvoda od cerealija spravljena od najboljih sirovina. Ovseni obrok je omiljen oblik zdravog obroka mnogih, bez obzira da li ste vežbač ili ne.


Mr. Poppers® OatMash je izuzetno rastvorljivo ovseno brašno  specijalno dizajnirano za spremanje kaše ili napitka. Ovaj proizvod odličnog ukusa je idealan izvor prirodnih vlakana.


OatMash® može biti konzumiran bili kada u raznim oblicima, vruć ili hladan, kao kaša ili napitak ili kao sastojak mnogih recepata za kolače, palačinke ili puding.
Prednosti Mr. Poppers® OatMash-a:


– Brza i laka priprema


– Izuzetno bogat vlaknima


– Prirodni sastojci


– Odličan ukus


– Dugotrajan osećaj sitosti

-ukusi:čokolada,čokolada-kokos,neutral i jagoda-jogurt

Priprema:

Ovsena kaša: 1 priloženu mericu (50g) proizvoda razmutiti u 200ml vode ili mleka. Promešati i ostaviti da stoji 2 minuta. Možete zasladiti ili dodati voće po ukusu.

Ovseni napitak: 1 priloženu mericu (50g) proizvoda razmutiti u 300ml vode ili mleka. Razmutiti blenderom ili u šejkeru. OatMash® možete dodati u proteinski šejk.