Explode -
Explode -
Explode -
Explode -
Explode - Ultimate
Explode -
Explode -
Explode -

Prijavljivanje

TW Ripped fuel 5X 40tab.+ TW Krill Omega Oil 625mg 50kap.

Šifra proizvoda: 1114 / 1113
2.900,00 rsd
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ripped Fuel 5x je najsavremenija, superkoncentrovana profesionalna formula. Ova unapređena kombinacija ostvaruje gubitak masnog tkiva posebno u pojasnom regionu, obezbeđuje porast i održavanje nemasne mišićne mase, poboljšava apsorpciju potrebnih nutritivnih sastojaka i povećava energetske nivoe.
Ovoj superiornoj kombinaciji dodati su sastojci koji, pored efekata koji su imali i sagorevači starije generacije, imaju pozitivne učinke na poboljšanje bioiskoristljivosti pojedinih nutrijenata, smanjenje pojasne gojaznosti i poboljšanje mentalnog fokusa.
Ekstrakt crnog bibera, bioperin, klinički dokazano poboljšava plazma koncentraciju vitamina grupe A, a po navodima Journal of Nutritional Biochemistry čak za 30% povećava koncentraciju koenzima Q10, važnog proizvođača ATP- a na nivou mitohondrija, tj. životne energije. Takođe je dokazan efekat udruženog delovanja bioperina sa kurkuminom, snažnim antioksidansom sa antikancerskim svojstvima, čime se bioiskoristljivost bioperina povećava za neverovatnih 2.000%.
Rodiola, biljni sastojak sa antikortizolskim efektom, poznata je po učinku na pojasnu gojaznost nastalu usled hronično povećanog nivoa hormona stresa, kortizola. Pored ovoga rodiola ima efekte na poboljšanje fizičke kondicije, otklanjanje mentalnog zamora, kao i na poboljšanje rezultata neuromotoričkih testova (refleksi, brzina, startnost... )
Dodatak cimeta, kralja začina, uz kajenu i ekstrakte đumbira čini superiornu kombinaciju začinskog bilja sa efektima na topljenje masnoća lokalizovanih u predelu pojasa i na stomaku.
 
Komforna primena samo u vidu jedne tablete dva puta na dan omogućava lakše i pravilnije korišćenje.
 
Usled efekta na ubrzanje nivoa bazalnog metabolizma dnevna preporučena doza se ne sme prekoračiti, a osobe sa kardiovaskularnim ili hormonalnim poremećajim moraju konsultovati nadležnog terapeuta pre upotrebe.
Preporučeno doziranje i način upotrebe:
1 tableta 2 puta dnevno pre jela.
 
Mnoge studije ukazuju da konzumiranje dovoljnih količina omega-3 ribljeg ulja može da smanji rizik od pojave koronarne bolesti srca. Na žalost, veoma mali broj ljudi unosi dovoljnu količinu ovih masnih kiselina svakodnevnom ishranom.
Krill omega-3 sadrži jedinstveno ulje iz rakova Euphausia. Ovo ulje je posebno jer se njegove omega-3 masne kiseline, EPA i DHA, javljaju u obliku fosfolipida, znatno efektivnijih od običnih fosfolipida koji se nalaze u standardnim ribljim uljima, jer se lakše apsorbuju i inkorporiraju u organizmu. U kombinaciji sa astaksantinom, prirodnim antioksidantom, kojim je bogata ljuštura ovih sitnih račića, ovi fosfolipidi sprečavaju oksidaciju ribljeg ulja, koje u kontaktu sa kiseonikom gubi korisna svojstva.
Za još bolju podršku zdravlja srca i krvnih sudova, dodati su vitamini B-6, B-12, folna kiselina, za koje kliničke studije ukazuju da su neophodni za održavanje zdravih nivoa homocisteina, proteina koji može da se stvara u krvi.
Omega-3 ulje se proizvodi ekološki odgovornim održivim metodom ribolova, koji se zove Eco-Harvesting™. To znači da se populacija ovih sitnih račića drži pod kontrolom, održava se njihova neophodna količina koja ne narušava okolni ekosistem, ne love se i ne strada okolna populacija, jer se, ako se slučajno nešto ulovi u mrežu, odmah vraća u vodu ili pušta na slobodu, ako su ptice u pitanju. Odmah nakon ulova, počinje prerada na licu mesta. Ova metoda sprečava degradaciju račića od strane njihovih veoma jakih digestivnih enzima, do čega dolazi tokom vremena koje provedu u transportu i skladištenju. To je jedini način da se održi svežina i sva korisna svojstva ovih račića.
 
Preporučeno doziranje i način upotrebe
Odrasli 1 gelkapsula dnevno uz jelo.